maanantai 21. helmikuuta 2011

MAANANTAIAAMUN MIETTEITÄ !

Hei kaikki blogissani kävijät!

Kiitos vaan kiinnostuksesta runojani kohtaan. Olen vasta vähän aikaa sitten löytänyt itsestäni "pikkuriikkisen runoilijan siemenen" ja siskon innoittamana aloin runoja työstämään. 
Olisi todella mukavaa, jos antaisitte palautetta, kriittistä tai positiivista. Kirjoitusvirheitä varmasti tulee ja  muita sen kaltaisia lapsuksia (koulussa inhosin yli kaiken kirjoittamista ja äidinkieltä). Ajattelen  kirjoittamisen niin, että teen runoja sitä mukaa kun niitä syntyy ja pikkuhiljaa virheitä korjaten, joita aina rapatessa roiskuu (työn touhussa ja innossa lasten kanssa yhdessä). Meri-Sara, Siiri Vilja-Maria ja Konsta Pekka-Pietarin kanssa yhdessä on monet aamut aloitettu runoja lausuen ja leikkien:) Elämän suuri ihanuus onkin se, kun pieni käsi kiertyy kaulan ympäri ja suusta kuuluu "tee äiti taas niitä hassuja lunoja". 

Kaikille innoittavia ja hauskoja lukuhetkiä runojeni parissa:)

2 kommenttia:

A n s k u kirjoitti...

Joo!!! Ja tällaisia lisää tänne.. tämänkin sorttinen kirjoittaminen onnistuu, kun vaan rohkeasti istahdat alas ja kirjoittaa näpyttelet, kyllä se siitä:)

suvi kirjoitti...

aivan upeaa,runoratsu laukkaa lasten kanssa touhutessa:)mulla se ratsu on lepotilassa,ennen lapsia kansioistani löytyy satoja runoja:)
ystävä on yllätyksiä täynnä;)